Știri

Ervin Molnar: USR-PLUS să desemneze un ministru care să gestioneze cu responsabilitate domeniul sănătății

Deputatul PNL Mureș Ervin Molnar susține decizia premierului Florin Cîțu de a-l demite pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu și cere ca USR-PLUS să desemneze în loc o persoană care să gestioneze cu responsabilitate acest domeniu.

În opinia deputatului liberal, decizia schimbării ministrului Sănătății urmărește eficientizarea activității acestui minister deosebit de important, mai ales în contextul celui de al treilea val al pandemiei de COVID în România. În PNL există o decizie politică fermă de a menține actuala coaliție de guvernare, mai arată acesta.

“Este prerogativa premierului de a veghea la buna funcționare a guvernului și de a interveni atunci când este necesar pentru a asigura buna guvernare, punerea în practică a programului de guvernare și servirea interesului public, chiar și prin schimbarea unui ministru. USR-PLUS trebuie să desemneze un ministru care să gestioneze cu responsabilitate domeniul sănătății și care să aibă capacitatea de a munci eficient pentru creșterea calității actului medical și pentru a continua bătălia împotriva pandemiei de COVID”, afirmă Molnar.

Potrivit acestuia, Partidul Național Liberal îl susține în acest demers pe primul-ministru Florin Cîțu, considerând că buna guvernare este mai importantă pentru România decât persoana unui ministru.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button