Echipa PNLGeneralPoliticăSocialȘtiri

Locuitorii din comuna Ideciu de Jos vor avea un dispensar nou!

În urma negocierilor pe legea bugetului de stat pe anul viitor, am obținut voturile necesare pentru adoptarea amendamentului pe care l-am depus alături de colegul meu liberal, senatorul Cristian Chirteș.

Astfel, în Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziția Guvernului a fost prevăzută suma de 1,420 milioane de lei pentru construirea unui dispensar în comuna Ideciu de Jos. 

Astfel, proiectul depus cu ani urmă de primarul liberal Lucian Feier la Compania Națională pentru Investiții va fi deblocat!

 Prin realizarea acestui obiectiv se va asigura accesul la servicii sanitare curativ-profilactice pentru locuitorii din Ideciu de Jos, care în momentul de față sunt nevoiți să parcurgă o distanță apreciabilă până la cea mai apropiată unitate medicală, în condițiile în care câteva minute pot face diferența, în cazul unei urgențe medicale.

Prevederea sumei respective pentru acest obiectiv de investiții de către Ministerul Finanțelor Publice are în vedere și faptul că asigurarea infrastructurii sanitare în comune reprezintă o premisă a repopulării zonelor rurale ale României.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button