AdministrațieCulturăEconomieEvenimentÎnvățământPoliticăSănătateSocialSportȘtiri

Imagine cu puternic impact emoțional: Șefului PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău când a văzut ce program economic propune partidul. Ciolacu prezenta măsurile propuse de social-democrați pentru relansarea economiei.

Moment delicat la conferința PSD de duminică: liderului partidului, Marcel Ciolacu (52 de ani), i s-a făcut rău în timp ce prezenta programul economic al partidului. Ciolacu citea programul economic, iar după câteva minute de lectură a început să pronunțe tot mai greu, a devenit foarte palid, s-a sprijinit în pupitru și și-a pierdut echilibrul. El a fost imediat sprijinit de o persoană aflată în proximitate.

Transmisia Live a conferinței, asigurată de PSD, s-a întrerup imediat. Inițial, în clip se vedea momentul în care lui Marcel Ciolacu i s-a făcut rău, dar clipul postat pe Facebook a fost editat de PSD.

PSD a transmis că Marcel Ciolacu și-a revenit după episodul în ceață și a preferat să nu mai aștepte sosirea ambulanței. El a ieșit în curte la aer și a plecat cu un șofer la spital.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button