AdministrațieAdministrație liberală

Proiectul Școlii Profesionale din Râciu, adus în fața Casei Regale a României

Sute de români au fost alături de Familia Regală a României, cu ocazia Zilei Regalității, marcată pe 10 mai. Sărbătoarea a inclus și Garden Party-ul de la Palatul Elisabeta.

Petrecerea, care a început cu salutul de la balcon și cu intonarea Imnului Regal, a continuat cu dialogurile din curtea Palatului între Familia Regală și invitații la eveniment. La Palatul Elisabeta a fost prezent și Ciprian Belean, consilier local PNL în comuna Râciu, județul Mureș.

Belean le-a prezentat membrilor Familiei Regale proiectul Școlii Profesionale din Râciu. Consilierul local a inițiat crearea școlii și reușit să atragă sprijinul companiei Azomureș, precum și pe cel al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj. Prorectorul USAMV din Cluj Napoca, profesorul Adrian Oros, care este și deputat PNL, crede că astfel de proiecte  duc la o mai bună inserție pe piața muncii pentru tinerii care pot fi calificați în diferite meserii și profesii.

“Mulțumesc Majestății Sale pentru invitația la Garden Party-ul organizat în grădina Palatului Elisabeta din București. După o strângere de mână prietenească cu MS Margareta, Custodele Coroanei Române si ASR Principele Radu al României, preț de câteva minute bune le-am prezentat proiectul școlii profesionale din Rîciu ,precum și alte proiecte. Casa Regală sprijină învățământul românesc indiferent de forma lui. Le mulțumesc prietenilor și colegilor din ARNM ( Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei) pentru această zi memorabilă pe care am petrecut-o împreună!”

a declarat Ciprian Belean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button