Administrație

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Mureș angajează

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Mureș organizează concurs pentru ocuparea funcției vacante de consilier, clasa I, grad profesional principal la Compartimentul Beneficii de asistență socială, programe de servicii sociale, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în drept, asistență socială, științe administrative (administrație publică) sau management, cunoștințe de operare pe calculator – nivel mediu, pachetul Microsoft Office și o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 5 ani.

Dosarele de înscriere se pot depune la sediul instituției pe strada Iuliu Maniu, nr. 2 până în 12 iunie. Pentru mai multe detalii sunați la 0265 265 600 (Gabor Mariana, inspector superior) sau trimiteți un e-mail la ajpis.mures@mmanpis.ro.

Post-ul Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Mureș angajează apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Mureș angajează

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button