Administrație

Agenția Națională a Funcționarilor Publici Mureș angajează

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de promovare pentru ocuparea funcțiilor de conducere vacante de șef serviciu al mai multor Oficii Fitosanitare Județene din țară, inclusiv în județul Mureș, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în agronomie, horticultură, biologie sau chimie, studii de masterat absolvite în domeniul administrației publice, management sau specialitatea studiilor necesare funcției publice, o vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani, să fie numiți într-o funcție publică din clasa I și să nu aibă în cazierul administrativ o sancțiune disciplinară neradiată, în condițiile legii.

Dosarele se pot depune până în 24 iulie.

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0374 112 726 sau prin e-mail la informatii.concurs@anfp.gov.ro.

Post-ul Agenția Națională a Funcționarilor Publici Mureș angajează apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Agenția Națională a Funcționarilor Publici Mureș angajează

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button