Administrație

Angajări pentru persoane cu experiență și fără la Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș

Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea a două funcții de inspector, clasa I, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de inspector, clasa I, grad profesional debutant la Compartimentul pentru protecția copilului și familiei din cadrul Serviciului protecție socială, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor sociale (domeniul de licență psihologie sau științe ale educației), vechimea în specialitate nefiind necesară.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de inspector, clasa I, grad profesional superior la Compartimentul financiar-contabil, salarizare și informatică, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor economice și o vechime în specialitate de cel puțin 7 ani.

Dosarele se pot depune până la data de 5 iunie.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0365 430 859, interior 110 sau trimiteți un e-mail la vita.ibolya@tirgumures.ro, persoana de contact Vita Ibolya, inspector.

Post-ul Angajări pentru persoane cu experiență și fără la Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Angajări pentru persoane cu experiență și fără la Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button