Administrație

Ce se mai discută în Consiliul Local Luduş

În această lună, ședința ordinară a Consiliului Local Luduș are loc în ziua de 28 mai. Maria Tac, secretara Consiliului Local, a convocat aleșii locali cu Dispoziția primarului Cristian Moldovan nr. 338 din 22 mai 2019.

Ordinea de zi a ședinței cuprinde proiecte de hotărâre cu privire la: Prelungirea unor contracte de închiriere având ca obiect folosința unor terenuri pe care sunt construite garaje auto; Aprobarea cooperării între UAT Luduș și Inspectoratul de Poliție Județean Mureș; Înscrierea imobilului „Canal” în evidențele de publicitate imobiliară, în proprietatea orașului Luduș – domeniul public; Înscrierea imobilului „Teren de sport” în evidențele de publicitate imobiliară, în proprietatea orașului Luduș – domeniul public; Solicitarea finanțării din partea OCPI Mureș în vederea realizării lucrărilor de înregistrare sistematică, având ca obiect sectoarele cadastrale din cadrul UAT Luduș; Acordarea indemnizației de îngrijire pentru patru bolnavi cu handicap grav; Aprobarea Regulamentului de acordare a voucherelor de vacanță pentru personalul din cadrul aparatului de specialitate al primarului orașului Luduș; Rectificarea bugetului local; Și altele.

Vom reveni cu amănunte.

Ioan A. BORGOVAN

Post-ul Ce se mai discută în Consiliul Local Luduş apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Ce se mai discută în Consiliul Local Luduş

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button