Administrație

Cererile pentru ajutorul de încălzire se pot depune din 15 octombrie

Astfel, în perioada 15-31 octombrie, târgumureșenii cu venituri reduse se pot prezenta la sediul Direcției de Asistență Socială din str. Gheorghe Doja pentru depunerea solicitărilor.

În funcție de venituri și de combustibilul cu care se asigură încălzirea locuinței, ajutorul poate varia de la 20 de lei la 262 de lei pe lună.

Toate documentele necesare precum și condițiile de acordare a acestui ajutor au fost afișate pe site-ul Primăriei Târgu Mureș, a precizat pentru Radio Tg.Mureș reprezentantul Direcției de Asistență Socială, Mihaela Maier:

Beneficiarii ajutorului social sunt persoanele singure și familiile al căror venit pe membrul de familie nu depășește suma de 750 de lei, numai pentru locuințele de domiciliu sau reședințe. Persoanele trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să aibă locuință domiciliu sau reședință, să nu depășească venitul de 750 de membru, un autoturism mai vechi de 10 ani și depozitele bancare să nu depășească suma de 3.000 de lei. Persoanele să nu dețină terenuri în zona urbană mai mari de 1.000 mp și în zona rurală, de 2.000 mp. Studenții care stau în chirie, trebuie să prezinte documentele justificative de la domiciliu.

Anul trecut au fost depuse peste 500 de cereri, majoritatea pentru încălzirea cu gaze naturale.

Raluca Creț

The post Cererile pentru ajutorul de încălzire se pot depune din 15 octombrie appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Cererile pentru ajutorul de încălzire se pot depune din 15 octombrie

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button