Cetăţenii, îndemnaţi de liberali să spună „Da” la referendum

cetatenii,-indemnati-de-liberali-sa-spuna-„da”-la-referendum

Partidul Naţional Liberal susţine iniţiativa preşedintelui României legată de referendumul din data de 26 mai, a anunţat miercuri, 15 mai, într-o conferinţă de presă, liderul PNL Mureş, Cristian Chirteş.

„În mod clar şi tranşant vom îndemna cetăţenii să participe la acest vot răspunzând cu „Da” celor două întrebări. Peste 80% din populaţia ţării este de acord că faptele de corupţie trebuie în continuare să fie pedepsite, să nu existe amnistie în ceea ce priveşte anularea acestor acte de corupţie în special ale politicienilor şi ale reprezentanţilor administraţiei locale. Este important ca orice om care gândeşte liber să meargă la vot şi chiar dacă referendumul este un act consultativ el va arăta foarte clar orientarea pe care românii o doresc de la politicieni şi direcţia pe care politicienii, indiferent de partidul politic pe care îl reprezintă, trebuie să îl aibă în continuare în viitoarea guvernare, atât la nivel intern, cât şi la nivel extern”, a declarat senatorul Cristian Chirteş.

(Redacţia)

Post-ul Cetăţenii, îndemnaţi de liberali să spună „Da” la referendum apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Cetăţenii, îndemnaţi de liberali să spună „Da” la referendum

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.