Dezbatere pe decizia APM privind locurile de parcare de la Spitalul Nou

dezbatere pe decizia apm privind locurile de parcare de la spitalul nou

MUNICIPIUL TÂRGU MUREȘ – DIRECȚIA TEHNICĂ, titular al proiectului „Amenajare locuri de parcare în zona Spitalului Județean de Urgență Mureș”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Mureș: fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Amenajare locuri de parcare în zona Spitalului Județean de Urgență Mureș”, propus a fi amplasat  în jud. Mureş, loc. Târgu Mureş. Str. Gheorghe Marinescu, nr. 50.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Mureș din Târgu Mureș, str. Podeni nr. 10, în zilele de: luni între orele 900 – 1500 și marți – vineri între orele 900-1200, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmms.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Mureș.

sursa foto: zi-de-zi.ro

The post Dezbatere pe decizia APM privind locurile de parcare de la Spitalul Nou appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Dezbatere pe decizia APM privind locurile de parcare de la Spitalul Nou

Credit autor: Bogdan Brad.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.