Administrație

Instituția Prefectului angajează

INSTITUȚIA PREFECTULUI – JUDEȚUL MUREȘ, cu sediul în Tg. Mureș, Piața Victoriei nr. 1, organizează concurs pentru ocuparea funcției vacante de Consilier clasa I, gradul profesional superior în cadrul Compartimentul pentru aplicarea actelor cu caracter reparatoriu și arhivă.

Concursul se va desfășura la sediul Instituției Prefectului – Județul Mureș, din Tg. Mureș, Piața Victoriei nr.1, astfel:

Proba scrisă – 18 iulie 2019, ora 10,00;

Interviul – 5 zile lucrătoare de la susținerea probei scrise.

Condiții de participare:

– studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;

– specialitatea studiilor absolvite: științe juridice;

– vechime în specialitatea studiilor minim 7 ani;

– cunoștințe operare PC- word, excel- utilizare internet, nivel mediu.

Candidații vor depune dosarele de înscriere la concurs, la sediul Instituției Prefectului – Județul Mureș, în termen de 20 zile de la data publicării anunțului în Monitorul Oficial al României – Partea a -III-a, respectiv în perioada 18 iunie – 08 iulie 2019.

Relații suplimentare se pot obține la Serviciul financiar contabil, resurse umane, achiziții și administrativ (etajul III, camera 151-152), la telefon: 0265-261261, sau pe internet aici.

 

 

Post-ul Instituția Prefectului angajează apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Instituția Prefectului angajează

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button