Administrație

JOLLY JOKER – Nici fostul consilier local Pavel Dumitru și „șef la orice” n-a rămas fără loc de muncă: l-au numit director la Grădina Zoologică

NUMIRE. Pentru administrația condusă de Dorin Florea, colonel (r) Pavel Dumitru este un fel de jolly joker. Pensionat (pentru tipicari, formularea corectă este “trecut în rezervă”) la 49 de ani din postura de comandant (inspector șef) al Inspectoratului Județean de Jandarmi Mureș, Dumitru s-a infiltrat aproape simultan în funcții de conducere ale firmelor și serviciilor din subordinea Primăriei Târgu Mureș.

 

Întâi a fost șef la Piețe (administrator al SC Administrator Imobile și Piețe SRL) de unde, după un an și jumătate, a fost transferat „în interes de serviciu” la Poliția Locală, fiind gratulat tot cu un post de șef: director adjunct. În această funcție a fost păstrat doar o jumătate de an, pentru că între timp a devenit consilier local (fiind ales pe listele PNL).

 

După ce peneliștii mureșeni s-au scindat de edilul tutankamonic Dorin Florea și de cinci dintre consilierii locali printre care și Dumitru, acesta a fost singurul care nu a contestat decizia, refuzând să o atace în contencios administrativ (ca și ceilalți patru colegi de parteneriat cu Florea), declarând că nu mai vrea să revină în forul deliberativ al urbei.

 

N-a fost asta o problemă prea mare pentru Întâiul său apropiat, pentru că la scurt timp s-a ivit o fericită conjunctură (demisia fostului director, Horațiu Gorea) prin care, iată, a putut fi numit din nou într-o funcție de șef. La Grădina Zoologică.

 

Informația a fost confirmată pentru msnews de Simion Cosmin Blaga, director executiv adjunct al Direcției Comunicare, Proiecte cu Finantare Internațională și Resurse Umane din cadrul Primăriei Târgu Mureș. Probabil, pentru Dumitru pasul următor e înscrierea în partidul loserilor electorali pe stil nou din Mureș, ALDE.

 

Dacă a fost bun la jandarmerie, la piețe, la poliție, în politică și administrație publică, e clar că Grădina Zoologică nu constituie o problemă de nedescifrat pentru acest jolly joker administrativ, pentru că, așa cum a consemnat în propriul CV, îi place să lucreze în echipă, dar în acelaşi timp “este satisfăcut şi de rezultatele bune, ale muncii individuale”.

 

Practic, atât am vrut să vă anunțăm: colonelul în rezervă Pavel Dumitru, fost șef la piețe, fost șef la poliție, este acum șef (director) la animalele exotice. Un bilet costă 20 de lei.

 

Cătălin VISCHI

 


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: JOLLY JOKER – Nici fostul consilier local Pavel Dumitru și „șef la orice” n-a rămas fără loc de muncă: l-au numit director la Grădina Zoologică

Credit autor: admin.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button