Administrație

Misiuni noi pentru jandarmii mureşeni

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș vor asigura, în perioada 28 – 30 iunie, ordinea publică la manifestările cultural-artistice cuprinse în programul „Târgul de fete”, din localitatea Gurghiu, județul Mureș, „Zilele orașului Beclean” precum și „Festivalul Cântecului, Jocului și Portului de pe Câmpie”- Silivașu de Câmpie, din județul Bistrița-Năsăud.

„Misiunea jandarmilor este aceea de asigurare a ordinii publice, de prevenire și descurajare a oricăror incidente care ar putea tulbura buna desfășurare a activităților programate: concerte, competiții, demonstrative, etc. Pentru evitarea incidentelor nedorite de natură a tulbura ordinea publică, jandarmii vă recomandă: să respectați indicațiile organizatorilor și ale forțelor de ordine, să evitați consumul excesiv de alcool, să dați dovadă de vigilenţă în locurile aglomerate, să supravegheați copiii pentru a nu se rătăci în mulțime. Totodată, reamintim cetăţenilor că pot solicita sprijinul echipajelor de jandarmerie aflate în spațiul public sau pot apela numărul unic de urgenţă 112”, a precizat sg. maj. Andreea-Iuliana Frunză, purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Post-ul Misiuni noi pentru jandarmii mureşeni apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Misiuni noi pentru jandarmii mureşeni

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button