Școala Gimnazială “Serafim Duicu”, în plin proces de reabilitare

scoala-gimnaziala-“serafim-duicu”,-in-plin-proces-de-reabilitare

Lucrări de reabilitare integrală în plină desfășurare la Școala Gimnazială „Serafim Duicu”! Primăria municipiului Târgu-Mureș, prin Direcția Școli, a finalizat termoizolația în exteriorul clădirii, iar în interior au fost puse la punct toate grupurile sanitare. Au loc acum lucrări de înlocuire a tâmplăriei PVC și sunt schimbate, de asemenea, geamurile termopan la ușile de acces. Sunt reabilitate coridoarele școlii, iar până în toamnă vor fi înlocuite toate instalațiile de încălzire la vestiarele sălii de sport, precum și hidroizolația acestei săli. Mai mult, vor fi înlocuite circuitele de încălzire, dar și rețelele de apă și canalizare.

“În acest moment au loc lucrări de reparații în peste 25 de unități școlare din oraș. Primăria Târgu-Mureș este alături de profesori, părinți și elevi, avem grijă să asigurăm copiilor condițiile cele mai bune pentru a studia”, a declarat Claudiu Maior, consilier al primarului.

(Comunicat de presă, Primăria municipiului Târgu-Mureş)

Post-ul Școala Gimnazială “Serafim Duicu”, în plin proces de reabilitare apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Școala Gimnazială “Serafim Duicu”, în plin proces de reabilitare

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.