3 posturi disponibile la Casa de Cultură a Studenților Târgu Mureș

3 posturi disponibile la casa de cultura a studentilor targu mures

Casa de Cultură a Studenților Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 3 posturi contractuale de execuție vacante de economist, referent și casier, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de economist, grad profestional IA, S, candidații au nevoie de studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamental al științelor economice, curs de resurse umane, minimum 9 ani vechime în specialitatea studiilor, cunoștințe de specialitate în domeniul contabilității bugetare, cunoștințe avansate de operare în sistemul ForExebug, cunoștințe avansate de operare în SEAP și cunoștințe operare PC cu softuri specializate de contabilitate.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de referent I, M, cu o normă de 0,5-4 ore, candidații au nevoie de studii medii, minimum 6 ani de vechime în muncă, abilități în domeniul literar artistic și cunoștințe de operare PC.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de casier-magaziner M, cu o normă de 0,5-4 ore, candidații au nevoie de studii medii, minimum 1 an de vechime în muncă, abilități în domeniul economic/financiar și cunoștințe de operare PC.

Dosarele se pot depune până în 2 septembrie la sediul instituției.

Pentru informații suplimentare, sunați la 0265 216 066, Nădășan Daniela.

Post-ul 3 posturi disponibile la Casa de Cultură a Studenților Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: 3 posturi disponibile la Casa de Cultură a Studenților Târgu Mureș

Credit autor: Elena.Polearus.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.