Cultură

„Albina din capul meu“ zumzăie din nou la Sala Mică

Când eşti încă doar un copil, când adolescenţa abia se întrezăreşte, iar lumea e un teritoriu necunoscut, plin de surprize, dar şi de ameninţări, chiar şi o zi obişnuită de şcoală poate deveni o adevărată provocare. Iar când părinţii, prietenii sau cunoştinţele nu îţi supraveghează paşii, singurul sprijin care îţi rămâne este albina din capul tău.

Compania „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță o nouă reprezentație a spectacolului „Albina din capul meu“ de Roland Schimmelpfennig, în regia lui Theodor-Cristian Popescu. Scenografia este realizată de Mihai Păcurar, lighting design-ul îi aparţine lui Lucian Moga, iar traducerea textului este semnată de Elise Wilk. Din distribuția spectacolului fac parte actrițele Roxana Marian, Loredana Dascălu și Georgiana Ghergu.

Reprezentația va avea loc miercuri, 18 septembrie, ora 19.30, la Sala Mică.

Regizorul Theodor-Cristian Popescu a mai montat la Compania „Liviu Rebreanu“ spectacole de succes precum „Cloaca“ şi „Capu’ de bizon“, care se joacă şi azi cu casa închisă. De această dată, regizorul propune un text inedit al unui autor dramatic extrem de interesant, Roland Schimmelpfennig, cunoscut publicului pentru texte precum „Push Up 1-3“, „Noaptea arabă“, „Aici şi acum“ sau „Copilul zburător“.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului, de marți până vineri, între orele 9.00 și 15.00, și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sau la numărul de telefon 0365-806.865 și la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii, de marți până vineri, între orele 12.00 și 17.30, sau la numărul de telefon 0372-951.251.

De asemenea, biletele și abonamentele pot fi procurate online accesând portalul www.biletmaster.ro.

(Redacţia)

 

Post-ul „Albina din capul meu“ zumzăie din nou la Sala Mică apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: „Albina din capul meu“ zumzăie din nou la Sala Mică

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button