Cultură

Bookfest: Editura Corint, în permanență pe lista de cumpărături a cititorilor mureșeni

Bookfest și-a deschis porțile pentru a 6-a oară în 19 septembrie la Teatrul Național Târgu Mureș cu o ofertă diversificată de cărți, muzică și jocuri.

La editura Corint sunt foarte multe cărți din categoria istorie, cărți pentru adolescenți și pentru copii, toate cu reducere de 35%, cu prețuri cuprinse între 10 și 50 de lei.

„Deocamdată sunt foarte mulți tineri de liceu care au venit cu clasa. Important este să-i vedem că se uită și că sunt dornici să citească, iar după cum văd eu, recunosc și își doresc anumite titluri”, ne-a spus Eugenia Mihai, reprezentata editurii.

Tot ea are și un sfat pentru încurajarea lecturii la copii. „Cred că și profesorii și părinții încearcă să îi aducă mai aproape de lectură, dar decizia este doar a lor. Noi venim pe piață cu titluri noi, cu ecranizări, cu tot ce putem. Important e să înceapă să citească cu ceva, iar dacă li se deschide apetitul, vor continua să citească și ce pare mai plictisitor la școală. Văd părinți care nu sunt de acord cu anumite titluri, că sunt cu vrăjitori sau magie, dar nu e ok, trebuie lăsați să citească că așa îl faci curios și toate titlurile pentru copii nu sunt rele, toate au un final fericit, se termină cu bine și asta contează”, a precizat Eugenia Mihai.

Post-ul Bookfest: Editura Corint, în permanență pe lista de cumpărături a cititorilor mureșeni apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Bookfest: Editura Corint, în permanență pe lista de cumpărături a cititorilor mureșeni

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button