„Dinte pentru dinte”, o comedie bine făcută, la Sala Mare

dinte pentru dinte o comedie bine facuta la sala mare

Compania „Liviu Rebreanu” a Teatrului Național Târgu Mureș va susține duminică, 26 mai, de la ora 19:00, la Sala Mare, o nouă reprezentație cu spectacolul „Dinte pentru dinte”, după „Zeul Măcelului” de Yasmina Reza, regia Cristian Juncu, scenografia Cosmin Ardeleanu.

Din distribuție fac parte actorii Teatrului Național Târgu Mureș: Nicu Mihoc, Elena Purea și Roxana Marian, invitat special fiind actorul Teatrului Bulandra din București, Vlad Zamfirescu, se anunță într-un comunicat de presă remis de către Biroul de P.R. al Companiei „Liviu Rebreanu”.

„Se întâmplă atât de rar să vezi comedie bine făcută, comedie adevărată, jucată aproape impecabil, comedie care te face să râzi sincer și să te bucuri că ești la teatru, încât „Dinte pentru dinte” după „Zeul măcelului” de Yasmina Reza, spectacolul lui Cristi Juncu de la Teatrul Național din Târgu Mureș, Compania „Liviu Rebreanu”, merită arătat pe cât mai multe scene și în cât mai multe festivaluri.” (Monica Andronescu – Yorick.ro)

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului de marți până vineri, între orele 9:00 și 15:00, și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sau la numărul de telefon 0365.806.865, și la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii, de marți până vineri, între orele 12:00 și 17:30, sau la numărul de telefon 0372.951.251.

Bilete și abonamente pot fi procurate online accesând portalul www.biletmaster.ro.

Post-ul „Dinte pentru dinte”, o comedie bine făcută, la Sala Mare apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: „Dinte pentru dinte”, o comedie bine făcută, la Sala Mare

Credit autor: Andrei Vornicu.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.