Cultură

„Navigatorul“ ajunge și la Constanța

Spectacolul Companiei Liviu Rebreanu, „Navigatorul“ de Conor McPherson, în regia lui Cristi Juncu, va ajunge joi, 27 iunie, la ora 19.00, pe scena Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski Constanța, în cadrul Festivalului Miturile Cetății, se anunță în cadrul unui comunicat remis de către Biroul de P.R. al Companiei Liviu Rebreanu.

Teatrul de Stat Constanţa organizează în perioada 20 – 30 iunie cea de a IV-a ediție a Festivalului Internaţional de Teatru Miturile Cetății, o amplă acţiune culturală la care participă peste 30 de teatre din țară și străinătate.

Este cel de-al treilea festival de teatru la care spectacolul „Navigatorul“ participă, după Festivalul Internațional de Teatru Nou de la Arad și Festivalul Internațional de Teatru de la Oradea. În luna septembrie, „Navigatorul“ va particia la Reuniunea Teatrelor Naționale de la Chișinău.

Din palmaresul spectacolului „Navigatorul“ mai face parte și Premiul pentru Cel mai bun actor în rol secundar câștigat de către actorul Richard Balint pentru rolul Mr. Lockhart, la Gala Premiilor UNITER 2019.

Post-ul „Navigatorul“ ajunge și la Constanța apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: „Navigatorul“ ajunge și la Constanța

Credit autor: Andrei Vornicu.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button