Nou speaker TEDx Târgu Mureș: DJ Shiver!

nou speaker tedx targu mures dj shiver

După Alin Uhlmann Ușeriu, Sebestyen Aba, Richárd Hampuk, Șerban Alexandrescu, Tisza Kata, Csernáczki Emőke, Pratik Renuse, Manuel Ienciu, Csíki Andrea, Dorin Ogleja și Zsigmond Istvan, TEDx Târgu Mureș care va avea loc în 28 septembrie la Palatul Culturii din Târgu Mureș a anunțat un nou nume care va urca pe scenă și acesta este târgumureșeanul DJ Shiver.

DJ Shiver are în spate deja 16 ani de mixaj făcut pentru echipe de breakdance sau casete pentru prieteni pentru petreceri.

Este unul dintre cei mai versatili DJ-i din România și a mixat pe scene unde au urcat și artiști ca Skrillex, The Prodigy, Fatboy Slim, Die Antwoord, Sigma, DJ Fresh, Delta Heavy, Wilkinson, Netsky, Ed Rush sau James Zabiela, la zeci de festivaluri, de la Electric Castle sau Awake la Neversea și Untold. Toate show-urile lui încep cu o introducere, continuă cu o surpriză și se încheie cu un super punct culminant. Cu siguranță va avea despre ce să ne vorbească când vine vorba de muzică.

Curatorul evenimentului, Péter W. Szabó, a anunțat tema din acest an: „Creative knowledge”, ceea ce înseamnă că toți cei aleși vor vorbi despre creativitate.

Încă se pot achiziționa bilete pe www.tedxtirgumures.ro.

Post-ul Nou speaker TEDx Târgu Mureș: DJ Shiver! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Nou speaker TEDx Târgu Mureș: DJ Shiver!

Credit autor: Elena.Polearus.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.