Cultură

Sărbătoarea ”Fiii satului” la Șăulia

Primăria și Consiliul Local al comunei Șăulia organizează duminică,  25 august, tradiționala sărbătoare „Fiii satului Șăulia”, eveniment ajuns în acest an la cea de a V-a ediție. Evenimentul va debuta în jurul orei 13, cu primirea invitațiilor , alocuțiuni și un cuvânt de bun venit adresat oaspeților de gazdele din Șăulia în frunte cu primarul Dorel Vancea, urmat de un Te-deum cu preoții din comună și acordarea de diplome.

Program artistic va începe în jurul orei 14 cu ansamblurile ”Flori ardelene” din Șăulia, ”Bujorii Zaului” din Zau de Câmpie, ”Datina” din Grebenișu de Câmpie, ”Ardealul” din Luduș, și soliștii Ancuța Fărcaș Moldovan, Sara Rusu, Ștefan Suciu, Alex și Marcia Naghi, Diana Sofolvi și  Bogdan Orban. Începând cu ora 16 vor urca pe scenă soliștii Ana Ilca Mureșan (Cluj), Alexandru Rusu, Oana Tomoioagă (Maramureș), Adrian, Oana și Raluca Stanca (Banat), Adriana și Nelu Maior, Ioana Toma, Săndel și Aurora Mihai, Răzvan Borz, Invitații speciali ai sărbătorii de la Șăulia vor fi Emanuel Cârstea și Alex de la Orăștie. Sărbătoarea se va încheia cu un foc de artificii programat în jurul orei 23.

Post-ul Sărbătoarea ”Fiii satului” la Șăulia apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Sărbătoarea ”Fiii satului” la Șăulia

Credit autor: Alin Zaharie.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button