Școala 9 caută liceeni din Târgu Mureș pentru un proiect artistic inedit

scoala 9 cauta liceeni din targu mures pentru un proiect artistic inedit

Echipa Media DoR – redacțiile DoR și Școala9 – se mută la Târgu Mureș între 22 și 26 iulie, în căutare de povești locale.

Oana Barbonie, Art director Școala9 a lansat un apel pentru liceenii interesați să participe la un proiect inedit.

„Cât sunt acolo, aș vrea să construiesc cu ajutorul adolescenților locali o hartă vizuală a orașului, prin intermediul poveștilor lor. Totul se va desfășura în cadrul unui workshop de storytelling vizual, în care discutăm despre ce presupune să spui povești reale prin desen și scris și despre uneltele de lucru – fotografia, desenul pe post-it-uri (și ce mai vrea fiecare participant – colaj, pictură etc.) – cu care ieșim ulterior pe teren, prin oraș.
Workshopul e o inițiativă începută anul trecut, la Alba Iulia, când am vrut să înțeleg mai clar cum poate arăta un oraș prin ochii unor elevi la Liceul de Arte. Atunci a ieșit o hartă din peste 100 de post-it-uri scrise și desenate.
Dacă știi adolescenți interesați să construiască alături de mine o hartă a orașului Târgu Mureș în post-it-uri desenate, scrie-mi la oana.barbonie@decatorevista.ro“, a transmis Oana Barbonie în cadrul unei postări pe pagina de Facebook Scena 9.

Workshopul va avea loc miercuri, 24 iulie, între orele 10.00-15.00.

Post-ul Școala 9 caută liceeni din Târgu Mureș pentru un proiect artistic inedit apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Școala 9 caută liceeni din Târgu Mureș pentru un proiect artistic inedit

Credit autor: Andrei Vornicu.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.