Sunteți așteptați „În trafic”, la Sala Mică. Bilete la 5 lei cu ocazia Nopții Muzeelor

sunteti asteptati in trafic la sala mica bilete la 5 lei cu ocazia noptii muzeelor

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu Mureș anunță o nouă reprezentație a spectacolului „În trafic” după piesa cu același nume de Alina Nelega.

Spectacolul va avea loc miercuri, 22 mai, ora 19.30, la Sala Mică.

Regia spectacolului îi aparține Alinei Nelega, iar decorurile și costumele sunt semnate de Tiberiu Toitan și Oana Micu.

Protagonista spectacolului este actrița Elena Purea, care este secondată de actorii Alexandru Andrei Chiran, Simon Attila, Marian Vultur și Paul Predușel, cu participarea lui Mihai Crăciun.

Piesa „În trafic” de Alina Nelega a primit premiul Piesa Anului 2013 la Gala Premiilor UNITER 2014. De asemenea, spectacolul „În trafic” a participat la ediția 2014 a Festivalului Național de Teatru București, iar în toamna lui 2015, la Festin pe Bulevard București.

Şapte personaje diferite sunt blocate în trafic ca urmare a unui accident. Fiecare se găseşte într-un moment de criză a vieţii sale. Ce fel de decizii vor lua? Dacă vreți să descoperți diferite stadii de înţelegere ale vieţii, diferite personaje raportându-se la acelaşi eveniment, sunteți aşteptați „în trafic” pentru o călătorie inedită.

„O montare ce lansează în chip fericit un text şi confirmă existenţa unei mari actriţe: Elena Purea.” (Mircea Morariu în Adevărul)

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului, de marți până vineri, între orele 9:00 și 15:00, și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sau la numărul de telefon 0365.806.865 și la
Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii, de marți până vineri, între orele 12:00 și 17:30, sau la numărul de telefon 0372.951.251.

Bilete și abonamente pot fi procurate online accesând portalul www.biletmaster.ro.

În data de 18 mai, casieria din incinta teatrului va fi deschisă între orele 14:30-00:00, iar cei care se prezintă cu brățara „Noaptea Muzeelor”, își pot achiziționa bilete cu 5 lei la oricare spectacol al Teatrului Național din luna mai (în limita locurilor disponibile).

Post-ul Sunteți așteptați „În trafic”, la Sala Mică. Bilete la 5 lei cu ocazia Nopții Muzeelor apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Sunteți așteptați „În trafic”, la Sala Mică. Bilete la 5 lei cu ocazia Nopții Muzeelor

Credit autor: Andrei Vornicu.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.