Cultură

„Toate mi se întâmplă numai mie”, la Târgu Secuiesc

Spectacolul Companiei Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu Mureș, „Toate mi se întâmplă numai mie” va ajunge la Târgu Secuiesc.

Reprezentația va avea loc sâmbătă, 15 iunie, la ora 19.00, la Casa de Cultură Vigadó. Biletele pot fi achiziționate de la Casa de cultură Vigadó și costă 10 lei.

Spectacolul beneficiază de supratitrare în limba maghiară.

„Toate mi se întâmplă numai mie” este un one-man show care îl are ca protagonist pe actorul Cristian Iorga, spectacolul fiind regizat de Laura Moldovan. Textul tratează, cu mult umor, dezamăgirile şi neliniştile unui tânăr convins că viaţa îi joacă permanent farse. Cum ieşi dintr-o încurcătură cauzată de o întâlnire cu o persoană cunoscută pe reţelele de socializare, cum îi explici psihologului că toate ţi se întâmplă numai ţie sau cum ajungi în situaţii limită, când eşti convins că toate ţi se întâmplă numai ţie. Iată trei situaţii: când disperate, când jenante, dar mai ales comice, prin care trece personajul interpretat de Cristian Iorga în one man show-ul „Toate mi se întâmplă numai mie”.

Post-ul „Toate mi se întâmplă numai mie”, la Târgu Secuiesc apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: „Toate mi se întâmplă numai mie”, la Târgu Secuiesc

Credit autor: Andrei Vornicu.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button