„Toate mi se întâmplă numai mie” – un one-man show savuros, la Sala Mică

toate mi se intampla numai mie un one man show savuros la sala mica

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu Mureș vă așteaptă la o nouă reprezentație a spectacolului „Toate mi se întâmplă numai mie”, de Mihai Ignat vineri, 24 mai, de la ora 19.30, la Sala Mică.

„Toate mi se întâmplă numai mie” este un one-man show care îl are ca protagonist pe actorul Cristian Iorga, spectacolul fiind regizat de Laura Moldovan. Textul tratează cu mult umor dezamăgirile şi neliniştile unui tânăr convins că viaţa îi joacă permanent farse. Cum ieşi dintr-o încurcătură cauzată de o întâlnire cu o persoană cunoscută pe reţelele de socializare, cum îi explici psihologului că toate ţi se întâmplă numai ţie sau cum ajungi în situaţii limită, când eşti convins că toate ţi se întâmplă numai ţie. Iată trei situaţii: când disperate, când jenante, dar mai ales comice prin care trece personajul interpretat de Cristian Iorga în one-man show-ul „Toate mi se întâmplă numai mie”.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului de marți până vineri, între orele 9:00 și 15:00, și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sau la numărul de telefon 0365.806.865.

Bilete și abonamente pot fi procurate online accesând portalul www.biletmaster.ro.

Post-ul „Toate mi se întâmplă numai mie” – un one-man show savuros, la Sala Mică apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: „Toate mi se întâmplă numai mie” – un one-man show savuros, la Sala Mică

Credit autor: Andrei Vornicu.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.