Cultură

Ultima reprezentație stagională a spectacolului „D’ale carnavalului”, la Sala Mare

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu Mureș anunță ultima reprezentație stagională a spectacolului „D’ale carnavalului” de I. L. Caragiale, în regia lui Adi Iclenzan.

Reprezentația va avea loc miercuri, 19 iunie, de la ora 19.00, la Sala Mare. Din echipa artistică mai fac parte și scenograful Bogdan Spătaru, artistul video Mihai Păcurar și coregrafa Andreea Belu. Din distribuție fac parte actorii: Nicolae Cristache, Georgiana Ghergu, Cristian Iorga, Eduard Marinescu, Theo Marton, Laura Mihalache, Ştefan Mura, Liviu Pancu și Alexandru Pavel.

„D’ale carnavalului are potenţialul de genera reacţii diametral opuse. În diferite contexte socio-politice, D’ale carnavalului a reuşit fie să distreze, fie să înspăimânte. De aici porneşte exerciţiul pe care doresc să-l propun publicului. Râdem? Şi dacă da, de cine? De noi, de alţii, de toţi, de unii? Sau ni se face teamă? Şi dacă da…” mărturiseşte regizorul Adi Iclenzan.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului de marți până vineri, între orele 9.00 și 15.00, și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sau la numărul de telefon 0365.806.865.

Bilete și abonamente pot fi procurate online accesând portalul www.biletmaster.ro.

Post-ul Ultima reprezentație stagională a spectacolului „D’ale carnavalului”, la Sala Mare apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Ultima reprezentație stagională a spectacolului „D’ale carnavalului”, la Sala Mare

Credit autor: Andrei Vornicu.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button