Economie

Clădire de birouri din Târgu-Mureș scoasă la licitație pentru 1,5 milioane de euro!

Telekom România vinde o clădire comercială, cu șase etaje, care poate fi utilizată ca spațiu de birouri, situată în centrul municipiului Târgu-Mureș, în Piața Victoriei nr. 27.
Potrivit paginii web realestate.telekom.ro, clădirea (cunoscută ca fost sediu al Romtelecom) este situată „în zona centrală a municipiului, zona comercială, cu trafic auto ridicat și trafic pietonal mediu, în vecinătatea centrului comercial Mureș Mall și a Agenției Naționale de Administrare Fiscală”, iar „proprietarul exclusiv al imobilului este Telekom România Communications SA.”
Conform aceleiași surse, imobilul are următoarele caracteristici tehnice: suprafață construită de 893 de metri pătrați, suprafață desfășurată de 5.899 de metri pătrați și suprafață de teren de 958 de metri pătrați.
Metoda de vânzare a clădirii este „licitație cu ofertă în plic închis”, iar prețul de pornire al licitației este de 1.530.000 de euro.
Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0766-686.668.

(Redacția)

Post-ul Clădire de birouri din Târgu-Mureș scoasă la licitație pentru 1,5 milioane de euro! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Clădire de birouri din Târgu-Mureș scoasă la licitație pentru 1,5 milioane de euro!

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button