Economie

Curs de inițiere în degustarea vinurilor

”Trawis Transylvania Wine School” organizează un curs intensiv de inițiere în degustarea vinului sâmbătă, 12 octombrie, la Hotel Privo din strada Urcușului nr. 1 Târgu-Mureș.

Persoanele care doresc să dobândească cunoștințele necesare despre băutura preferată și subtilitățile ei sunt invitate să participe la cursul informativ în care vor putea descoperi talentele de degustare.

În cadrul cursului, iubitorii de vinuri vor avea posibilitatea de a asimila cunoștințe noi despre principalele soiuri de struguri din lume și din România, care sunt factorii care determină principalele stiluri de vinuri ușoare, depozitarea și servirea băuturilor, depozitarea și servirea vinului, principiile asocierii vinului cu mâncarea și descrierea acestuia.

Cursul durează 8 ore, între orele 9.00 – 17.00, perioadă în care vor fi degustate 14 vinuri, din care șapte străine. Prețul este de 100 de euro, plata se face prin virament bancar sau cu ajutorul cardului bancar, în preț fiind incluse materialele de studiu, precum și apa și cafeaua.

”Vă invităm să întâlniți oameni care împărtășesc entuziasmul vostru pentru lumea vinului și să vă bucuri alături de ei de un curs special într-o atmosferă relaxată și prietenoasă”, au transmis organizatorii pe site-ul evenimentului, trawis.ro.

Andreea GONDOR

 

Post-ul Curs de inițiere în degustarea vinurilor apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Curs de inițiere în degustarea vinurilor

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button