Economie

Director general nou la E.ON Energie România

Începând cu data de 1 mai, funcția de director general al E.ON Energie România a fost preluată de Claudia Griech, care va îndeplini și rolul de membru al Board-ului E.ON România, a anunțat marți, 4 mai, Biroul de presă al companiei. Potrivit aceleiași surse, Claudia Griech lucrează în companie din 2005, având roluri de management …
Post-ul Director general nou la E.ON Energie România apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Director general nou la E.ON Energie România

Credit autor: redactia.

Articole similare

Un comentariu

  1. Totul este bine si frumos pt.D-na Director!!! Dar noi ca consumatori și plătitori de facturi avem multe probleme,ne retrimit chiar de mai multe ori factura deja achitată..poate,poate mai intră bani în buzunarul directorilor…(sant chiar mulți) Azi am vrut să comunic această mare neregulă, dar Va anunț d-na na Director!!! De ce nu primiți clientii??? De ce nu acceptați să discutați cu oamenii?? Oricum după noi trăiți..si inca foarte bine!! Rușine unde am ajuns…Mergeti numai 1 min în fața să vedeți cum stau oamenii la rând, chiar 4-5 ore..Va convine, așa eu cred…Va doresc O zi bună, ședere plăcută!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button