Economie

Evoluția lucrărilor în complexul Maurer Residence

În ciuda condițiilor meteo ușor nefavorabile pentru construcții, lucrările de ridicare a primelor blocuri din cadrul complexului Maurer Residence din Târgu Mureș sunt în graficul prevăzut de dezvoltator.

Pe terenul amplasat în zona străzii Libertății, mai exact între strada Libertății și strada Băneasa, se poate distinge forfota specifică unui proiect de asemenea anvergură, cel mai amplu program imobiliar din 1990 încoace. Constructorul a finalizat fundația pentru blocul B1 și a început să ridice pereții demisolului, în timp ce la B2 s-au realizat zilele acestea umpluturile intre fundații. Lucrările de până acum sunt specifice unui proces mai puțin vizibil pentru cei care nu sunt foarte familiarizați cu domeniul construcțiilor, dar care presupune excavarea unei cantități importante de pământ, realizarea cofrajelor și turnarea betoanelor. Din acest moment progresele vor fi mai vizibile, odată cu începerea lucrărilor de ridicare a pereților, toate materialele necesare fiind deja depozitate în imediata apropiere a noilor blocuri. Fiecare etapă este coordonată de o echipă cu experiență în astfel de proiecte, existând garanția unei construcții moderne, prietenoase cu mediul înconjurător.

În curând, cei care au achiziționat apartamente în noul complex Maurer Residence vor putea efectua vizite pe șantier, sub coordonarea unor responsabili ai companiei, parte din politica de transparență a dezvoltatorului. În acest mod, viitorul proprietar poate urmări etape ale construcției și se poate decide mai ușor asupra finisajelor interioare. Pentru a veni în ajutorul acestora, lângă birourile administrative ale șantierului se va deschide în curând și un showroom cu materiale pentru finisaje interioare.

În paralel cu construcția primelor blocuri, continuă vânzările pentru următoarele imobile. Este vorba de blocurile B5 și B6, pentru care s-au definitivat ofertele financiare. Detaliile despre suprafețe, număr de camere, amenajări interioare pot fi obținute de luni până vineri și duminică la birourile deschise chiar în zona șantierului, pe strada Ion Eliade Rădulescu. Tot aici, reprezentanții Maurer Residence vă oferă și cele mai potrivite și corecte  soluții de finanțare pentru apartamentul care să vă împlinească poate un vis, acela de a avea o CASĂ.

(Comunicat de presă, Maurer Residence)

 

Post-ul Evoluția lucrărilor în complexul Maurer Residence apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Evoluția lucrărilor în complexul Maurer Residence

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button