Economie

LUCRĂRI – Municipalitatea din Târgu Mureș plătește 337.000 de euro pentru reparații la bazinele de la Weekend: bonus – cine primește banii

INVESTIȚIE. Bazinele de înot din Complexul de Agrement și Sport „Mureșul” intră în reparație, lucrările urmând să fie finalizate în cel mult trei luni, adică până la 12 iunie.

 

Pentru efectuarea reparațiilor, administrația publică locală va plăti firmei Alfaconstruct SA din Târgu Mureș (controlată de Dan Gliga, care deține 99% din firmă și postura de aministrator – acționar minoritar, cu 1% fiind Mihail Poruțiu) suma de 1,6 milioane de lei TVA (mai exact: 1.599.953,91 lei TVA), adică echivalentul a aproape 337.000 de euro. Firma trebuie să garanteze lucrările efectuate timp de doi ani de la data recepției.

 

Contractul între primarul Dorin Florea, ca reprezentant al beneficiarului (Primăria Târgu Mureș), și Dan Gliga (ca reprezentant al constructorului) a fost semnat în această săptămână. Lucrările au fost contractate prin procedură simplificată și au fost estimate inițial de Primărie la 1.932.773,1 lei TVA.

 

Liviu DAMIAN


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: LUCRĂRI – Municipalitatea din Târgu Mureș plătește 337.000 de euro pentru reparații la bazinele de la Weekend: bonus – cine primește banii

Credit autor: admin.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button