Economie

Margaretelor 17, Proiect Rezidențial de top în Aleea Carpați

O noutate importantă pe piața imobiliară din Târgu Mureș este Margaretelor 17 Residence. Atât locația, cât și materialele de calitate folosite la construcție și amenajări plasează proiectul dezvoltat de ODBC CONS SRL în topul obiectivelor imobiliare din județ.

Proiectul Rezidențial Margaretelor 17 este situat în cartierul Aleea Carpați, una dintre cele mai liniștite și frumoase zone ale Târgu Mureșului. Distanța mică față de centrul orașului, Complexul de Agrement și Sport Mureșul (Weekend) sau UMFST, plasează Aleea Carpați în topul celor mai dorite cartiere ale orașului. Aici a ales investitorul, ODBC CONS SRL, să ridice un imobil care să mulțumească și cele mai exigente gusturi.

Proiectul Rezidențial Margaretelor 17 va fi o clădire modernă dispusă pe 6 nivele: Demisol (parcări subterane) P 3E Etaj retras. Disponibile pentru vânzare vor fi 22 de apartamente de 2 și 3 camere, cu suprafațe între 50 și 80 mp.

Pentru a le putea oferi locatarilor un mediu de viață cât mai confortabil, dezvoltatorul a ales să echipeze imobilul cu materiale de top. Spre exemplu, tâmplăria termoizolantă, cu o culoare specială Quartz Grau va fi produsă și montată de firma mureșeană Ferestre Partner, recunoscută pentru produsele și serviciile de calitate pe care le oferă. La cerere ferestrele vor putea fi echipate, de aceeași companie, cu sisteme de umbrire sau antiinsecte, de ultimă generație.

La intrarea în imobil vor fi construite rampe care să permită accesul facil al persoanelor cu dizabilități și al copiilor mici, care au nevoie de cărucioare. Același lucru este valabil și pentru

liftul care va echipa imobilul. Tot la capitolul confort e de amintit sistemul de încălzire în pardoseală, care va echipa apartamentele, echiparea teraselor cu gresie antiderapantă sau dotarea interfoanelor și cu sistem video.

”Știm că această zonă este foarte apreciată de cei care caută o locuință. Am considerat că pentru un asemenea loc este nevoie de un proiect deosebit, care să beneficieze de cele mai bune dotări. În această idee am ales echipamente de calitate și companii care să execute servicii la un nivel superior. Ne-am propus să ridicăm standardele de calitate în ceea ce înseamnă proiectele rezidențiale din Târgu Mureș. După finalizarea actualului proiect, avem în vedere și alte investiții în domeniul rezidențial”, ne-au spus investitorii. Apartamentele proiectului rezidențial Margaretelor 17 vor fi predate în stadiu semifinisat, urmând să fie finalizate în iunie 2020.

Cei care doresc să afle mai multe detalii, pot contacta compania Imobil Star Consulting.

Caracteristicile proiectului

– structura de rezistență a clădirii este din fundații din beton armat, cu stâlpi și diafragme din

beton armat, ceea ce permite o compartimentare interioară mai facilă, planșeu tip “dală”

– pereții exteriori și despărțitori între apartamente sunt din cărămidă Cemacon Evoceramic 29

– termosistem exterior, cu grosime de 10 cm, polistiren expandat EPS cu densitate 100

– pereții despărțitori în apartamente sunt din cărămidă Cemacon evoceramic NF 12

– tâmplărie profil PVC Salamander bluEvolution 82, cu 3 garnituri de etanșare și sticlă Planistar

SUN, echipată cu distanțier temic DuraTherm

– ușă de intrare metalică, placată cu furnir

– pereții interiori vor fi tencuiți, gletuiți și vopsiți în primul strat de lavabilă, de culoare albă

– centrală termică în condensație

– încălzirea apartamentelor este realizată prin sistem de încălzire în pardoseală

– instalație de curent electric și curenți slabi (interfon, internet, cablu TV), pe poziții

– terase placate cu gresie antiderapantă

– sistem video-interfon

– lift de capacitate – 6 persoane

 

Florin Marcel SANDOR

 

Post-ul Margaretelor 17, Proiect Rezidențial de top în Aleea Carpați apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Margaretelor 17, Proiect Rezidențial de top în Aleea Carpați

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button