Economie

Proiect pentru un nou hotel în Sovata

Conducerea SC Blue Sky Unlimited SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Construire hotel”, propus a fi amplasat în localitatea Sovata, strada Vulturului, fără număr.

Potrivit unui comunicat, informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureș din Târgu-Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de: luni, între orele 9.00 – 15.00, de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum și la sediul SC Blue Sky Unlimited SRL din Târgu-Mureș, strada Sebeșului nr. 17/1, în zilele de luni – vineri, între orele 9.00 – 12.00.

În ceea ce priveşte investitorul, SC Blue Sky Unlimited SRL târgu-Mureş, conform informaţiilor furnizate de www.listafirme.ro, principalul portal despre firmele din România, societatea s-a înfiinţat în anul 2006, are ca obiect de activitate “consultanţă în tehnologie informaţiei” şi este administrată de Ovidiu Constantin teci, care deţine şi calitatea de acţionar unic. La finalul exerciţiului financiar 2018, societatea avea un angajat şi a raportat o cifră de afaceri netă de 16.554 de lei, respectiv o pierdere netă de 19.644 de lei.

(Redacţia)

 

Post-ul Proiect pentru un nou hotel în Sovata apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Proiect pentru un nou hotel în Sovata

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button