Economie

Un nou proiect pentru GAL Dealurile Târnavelor

Grupul de Acţiune Locală (GAL) Dealurile Târnavelor implementează proiectul ,,Asistență tehnică pregătitoare pentru cooperare în domeniile turism rural, piețe locale și asociere” în perioada mai – august 2019. Proiectul este finanțat prin PNDR 2014-2020, Submăsura 19.3 Pregătirea și implementarea activităților de cooperare ale GAL, iar valoarea finanțării nerambursabile este de 2.000 de euro.

Potrivit managerului GAL Dealurile Târnavelor, Florentina Călugăr, în perioada 19 – 22 iunie 2019, echipa GAL Dealurile Târnavelor a participat la o vizită de studiu în teritoriul la GAL Oamenii Deltei, în vederea pregătirii unui proiect de cooperare care va fi depus în vederea obţinerii unei finanţări.

“Tematicile abordate prin activitățile derulate în această etapă pregătitoare a proiectului de cooperare au fost: dezvoltarea de piețe locale, promovarea parteneriatelor şi asocierilor în sectorul agricol și non-agricol și acțiuni de sprijin pentru dezvoltarea și promovarea turismului rural din teritoriile GAL potențial partenere. S-au efectuat vizite la proiectele finanțate prin LEADER în teritoriul GAL Oamenii Deltei și au avut loc întruniri cu beneficiari și autorități publice locale.

Vizita de studiu s-a finalizat cu încheierea unui acord de cooperare între GAL Dealurile Târnavelor și GAL Oamenii Deltei, care stabilește activități comune și rezultate anticipate pe care partenerii doresc să le atingă în urma accesării de finanțare”, a precizat Florentina Călugăr.

(Redacţia)

Post-ul Un nou proiect pentru GAL Dealurile Târnavelor apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Un nou proiect pentru GAL Dealurile Târnavelor

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button