Economie

Unirii Park Residence. Promisiuni onorate.Cerere mare pentru etapa a II-a.

Unul dintre cele mai mari ansambluri rezidențiale din Târgu Mureș este ridicat în cartierul Unirii, de Arcoflor Construct. Un complex cu 72 de apartamente a fost finalizat anul trecut, iar etapa a II-a, cu 260 de apartamente, avansează în ritm alert. Calitatea construcțiilor, frumusețea zonei, liniștea și distanța mică față de centrul orașului sunt argumente pentru care numeroși mureșeni au ales Unirii Park Residence.

Dezvoltatorul Florin Ștefan, managerul companiei Arcoflor Construct a ales Cartierul Unirii pentru realizarea unuia dintre marile proiecte rezidențiale ale județului Mureș. A optat pentru o zonă ferită de poluare, aproape de natură, dar la numai 4-5 minute de mers cu mașina față de centrul orașului. Prima etapă a complexului Unirii Park Residence, alcătuită din 6 imobile cu regim de înălțime P 2 a fost finalizată anul trecut. Toate apartamentele de aici sunt locuite, iar spațiile exterioare amenajate. Căile de acces și spațiile dintre blocuri au fost asfaltate, iar zonele verzi și cele de joacă pentru copii, promise de dezvoltator, au fost realizate. „Angajamentul nostru a fost să le oferim clienților acel acasă mult căutat și considerăm că am reușit. Acum, depinde doar de locatari ca mica lor comunitate, să fie tot timpul locul plăcut unde doresc să trăiască”, a spus Florin Ștefan despre prima etapă a proiectului Unirii Park Residence.

Unirii Park Residence II, între preferințele mureșenilor

Lucrările la Unirii Park Residence II, proiect ce prevede ridicarea a 16 blocuri au demarat anul trecut și avansează conform planurilor. Aproape trei sferturi dintre imobile sunt ridicate, iar spre finalul acestui an primii locatari se vor muta în apartamente.

Detalii despre noul complex ne-a oferit dezvoltatorul Florin Ștefan: ”Unirii Park Residence II este situat între străzile: Hagi Stoian, Mărului și Verde. Proiectul nostru este diferit de alte proiecte rezidențiale din Târgu Mureș, deoarece este situat într-o zonă ferită de aglomerație, pe 35.000 mp de teren. Un alt criteriu foarte important este suprafața apartamentelor, care e mult peste media concurenței. Ca exemplu, un apartament cu 2 camere are suprafața utilă între 60 – 66 mp, la care se adaugă o terasă de 15 mp. Avem deci o suprafață construită de 85 – 90 mp. Materialele folosite sunt  din gama premium. Un alt aspect important este regimul de înălțime redus P 2, plus un etaj retras. Ne bucură foarte tare faptul că ansamblul dispune de 12.000 mp, spațiu verde, ceea îi conferă un aspect natural și primitor. ”

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre Unirii Park Residence puteți accesa pagina de Facebook a dezvoltatorului, pagina www.arcoflor.ro sau chiar puteți vedea la fața locului cum arată imobilele ridicate de Arcoflor Construct. Conform dezvoltatorului, vânzările în noul complex merg foarte bine, fiind deja vândute aproximativ 90 % dintre apartamente.

Până la finalul acestui an vor fi predate 100 de apartamente, iar o parte dintre noii locatari s-au mutat deja în Unirii Park Residence II.

Detalii despre Unirii Park Residence II

Apartament cu 1 cameră

Suprafață utilă: 40 mp terasă

Compus din: hol intrare, baie, bucătărie, cămară, living nișă

de dormit și balcon/ terasă

Apartament cu 2 camere

Suprafață utilă: între 60 – 66 mp terasă 15 mp

Compus din: hol intrare, baie cu geam, dormitor, living, cămară,

bucătărie, debara, dressing

Apartament cu 3 camere penthouse cu scară interioară

Suprafață utilă: 82 mp 50 mp terase

Compus din: hol intrare, casa scării, baie, dormitor, dressing, living,

bucătărie, terasă

Nivel 2: hol, dormitor cu baie, dressing și o terasă de 33 mp

Apartament cu 4 camere – penthouse cu scară interioară

Suprafață utilă: 100 mp 50 mp terase

Compus din: hol intrare, baie, bucătărie, living, 3 dormitoare, dressing,

casa scării, terasă.

Nivel 2: hol, casa scării, dormitor, baie, dressing și o terasă de 35 mp

Gradul de finisare este: semifinisat (opțional asigurăm și finisaje

la cheie)

În ultima parte a proiectului au fost mărite suprafețele cu aproximativ 10 %, cu diferențe de preț nesemnificative și, ca noutate de ultimă oră, clienții pot opta și pentru PentHouse cu 5 camere.

Predarea apartamentelor:

Exterior finisat complet, izolat cu polistiren de 10 cm și decorativă Caparol.

La interior: tencuit și gletuit în alb, șape turnate, toate instalațiile pe poziție, toate utilitățile individuale și contorizate, ușă intrare, centrală și calorifere funcționale.

Placare cu granit pe terase și balcoane, inclusiv spațiile comune.

Ansamblul dispune de toate utilitățile: canalizare, apă, gaz, curent, fibră optică, parcări și căi de acces asfaltate.

Accesul în ansamblu se face din trei străzi diferite, ceea ce conferă un plus de funcționalitate și evitarea aglomerației.

„Siguranță, calitate și frumusețe. Acestea ar fi cele trei elemente care ne ghidează investiția. Toate imobilele noastre sunt realizate ca și cum le-am fi creat pentru noi. Construim potrivit celor mai noi standarde în domeniu, iar designul apartamentelor Arcoflor Construct este unic în Târgu Mureș. Am adus pe piața imobiliară mureșeană un concept modern: un apartament sofisticat și spațios, cu un aer metropolitan, dar în același timp accesibil ca preț”. Florin Ștefan 

Impresii ale locatarilor din Unirii Park Residence

„Am ales zona cartierului Unirii, deoarece complexul este situat aproape de centrul orașului și în special pentru că este o zonă liniștită! Imobilul se află într-o zonă frumoasă, cu mult spațiu verde în jur. Design-ul apartamentului mi se pare genial! Ideea de open space, living-bucătărie îți oferă un spațiu deschis, luminos și practic, iar geamul din living pe colț totul și mai special”. 

Adela Bocskor Morar

„Cartierul Unirii se află într-una dintre cele mai puțin poluate zone ale orașului. Nu există fabrici poluante în zonă, iar dealurile împădurite sunt aproape. A fost unul dintre argumentele pentru care am ales un apartament în Unirii Park Residence. Suntem foarte mulți locatari tineri în complex, ceea ce e foarte bine. Despre apartament pot să spun că sunt mulțumită, atât în ceea ce privește proiectul, cât și realizarea lucrărilor. Mă simt bine aici, deci cu certitudine am făcut o alegere bună”. Adriana Ardelean

 

A consemnat Florin Marcel Sandor

Post-ul Unirii Park Residence. Promisiuni onorate.Cerere mare pentru etapa a II-a. apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Unirii Park Residence. Promisiuni onorate.Cerere mare pentru etapa a II-a.

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button