bucurestiul,-ilfovul-si-timisul-se-afla-in-topul-celor-mai-puternice-judete-din-romania

Bucureștiul, Ilfovul și Timișul se află în topul celor mai puternice județe din România

Bucureștiul, Ilfovul și Timișul se află în topul celor mai puternice județe din România în funcție de cifra de afaceri din 2019 a companiilor înregistrate. În clasamentul județelor cu cele mai slabe... Citeste mai mult »
21-de-afaceri-primesc-pana-la-100000-de-euro-fiecare.-primaria-talmaciu-organizeaza-cursuri-pentru-accesarea-acestor-fonduri

21 de afaceri primesc până la 100.000 de euro fiecare. Primăria Tălmaciu organizează cursuri pentru accesarea acestor fonduri

Perioada de înscriere la cursurile organizate în cadrul proiectului ”Laboratorul antreprenorilor sociali din Regiunea Centru” se prelungește până la 30 iunie 2020, anunță Primăria Tălmaciu care gestionează acest proiect. Absolvenților acestor cursuri... Citeste mai mult »
tot-mai-multe-afaceri-cu-desfacere-de-produse-isi-muta-magazinele-pe-internet

Tot mai multe afaceri cu desfacere de produse îşi mută magazinele pe internet

După un model de succes din Belgia, a fost lansată recent în România prima platformă care permite brutarilor, patiserilor, cofetarilor şi ciocolatierilor, producători mici şi mijlocii să îşi treacă, gratuit, vânzările în... Citeste mai mult »
marile-afaceri-iau-nastere-in-momente-de-criza-si-de-recesiune

Marile afaceri iau naştere în momente de criză şi de recesiune

Se potriveşte la fix cu recesiunea care se poate instaura dacă criza adusă de coronavirus se va acutiza şi prelungi peste aşteptări. Marile afaceri iau naştere în momente de criză şi de... Citeste mai mult »
mediul de afaceri din romania va resimti tavalugul provocat de criza covid 19

Mediul de afaceri din România va resimţi tăvălugul provocat de criza Covid-19

Aproape toate guvernele ţărilor UE au decis alocarea de urgenţă a zeci şi sute de miliarde de euro pentru a contracara impactul economic al crizei provocate de coronavirus. Şi autorităţile române au... Citeste mai mult »
peste 500 000 de femei sunt implicate in prezent in afaceri

Peste 500.000 de femei sunt implicate în prezent în afaceri

Peste 500.000 de femei sunt implicate în prezent în afaceri, în calitate de acționari în companii active pe piața din România. Ca pondere, cifra reprezintă 37% din totalul acționarilor din România. Mai... Citeste mai mult »
afacerile din sectorul tehnologic vor atinge anul acesta nivelul de 55 miliarde lei

Afacerile din sectorul tehnologic vor atinge anul acesta nivelul de 55 miliarde lei

Iar profitul va crește spre 6 miliarde de lei. În prezent suntem în fața unui moment de referință pentru industria românească, iar deciziile strategice ce se vor lua vor avea un impact... Citeste mai mult »
bani europeni pentru universitatile romanesti din regiunea centru

Bani europeni pentru universitățile românești din regiunea Centru

Condiția este ca universitățile din Alba Iulia, Sibiu, Brașov, Tg. Mureș și extensiile universitare din Miercurea Ciuc și Sf Gheorge să se asocieze cu mediul de afaceri, spre a crea proiecte regionale... Citeste mai mult »
tot mai multi romani imbratiseaza afacerile

Tot mai mulți români îmbrățișează afacerile

Cel puțin asta reiese dintr-un studiul recent realizat de o companie de consultanţă. Astfel, în 2019, numărul românilor care au făcut afaceri în economie a depăşit 1,8 milioane. Deși populația României este... Citeste mai mult »
mediul de afaceri este prielnic pentru companii care includ actionariat romanesc

Mediul de afaceri este prielnic pentru companii care includ acţionariat românesc

Afacerile primelor 30 de companii care includ acţionariat românesc vor depăşi, în acest an, cumulat, nivelul de 180 de miliarde de lei. Este o cifră dublă faţă de cea înregistrată în urmă... Citeste mai mult »