centrul-rezidential-pentru-copiii-cu-handicap-de-la-sighisoara-se-va-inchide-peste-doi-ani

Centrul rezidențial pentru copiii cu handicap de la Sighișoara se va închide peste doi ani

Abia luna trecută a fost depus proiectul de reorganizare al acestuia, ce prevede și construirea a două case de tip familial care vor găzdui cel mult 12 copii fiecare. Complexul de servicii... Citeste mai mult »
pandemia-nu-a-impiedicat-adoptia-de-copii-in-judetul-mures

Pandemia nu a împiedicat adopția de copii în județul Mureș

55 de copii din instituțiile statului, care au fost abandonați de părinți, au reușit să-și găsească familii adoptive pe parcursul anului trecut. Comparativ cu anii anteriori, adopția de copii este în creștere... Citeste mai mult »
reforma-in-domeniul-protectiei-copilului-este-aproape-incheiata-in-mures

Reforma în domeniul protecției copilului este aproape încheiată în Mureș

Nici un centru de plasament de tip vechi nu mai funcționează în județul Mureș la această dată. La Sighișoara există însă un centru de tip modular care ocrotește 30 de copii și... Citeste mai mult »
totul despre criminalitate preventie si educatie civica

Totul despre criminalitate , prevenție și educație civică

Libertatea garantată de Constituția României, înseamnă responsabilitate civică, asumarea calităților comportamentale, respectarea legilor și asumarea acestora! ”Libertinismul” conduce spre anarhie și încălcarea legilor și a moralei! Despre Fenomenul Criminalității, Prevenției și Educației... Citeste mai mult »
dgaspc mures cauta asistenti maternali

DGASPC Mureș caută asistenți maternali

Aceștia trebuie să îndeplinească o serie de criterii stricte, care vor garanta viitorul copilului pe care îl vor îngriji. Ei pot primi 2 copii cu vârsta de până la 7 ani, iar... Citeste mai mult »