Film, muzică, teatru și jurnalism, la SIMFEST Tg.Mureș

film muzica teatru si jurnalism la simfest tg mures

A 16-a ediție a Festivalului Internațional al Televiziunilor și Producătorilor Independenți, SIMFEST, își va deschide luni porțile.

Programul festivalului include, pe lângă competiție, lansări de carte, proiecții de filme, spectacole și dezbateri, și o Școala de vară. În cadrul acesteia patru traineri de renume vor susține masterclass-uri mai mult decât interesante pentru cei pasionați de audiovizual.

Anul acesta, în juriul festivalului-concurs se vor regăsi reporteri internaționali, corespondenți ai unor televiziuni de renume mondial, și nu numai, care vor selecta producțiile media valoroase.

Organizatorul SIMFEST, Ioan Ceaușescu:

După-amiaza, de luni până sâmbătă, în Bastionul Blănarilor vor avea loc proiecțile producților aflata în competiție. Participarea este deschisă deoarece noi am ținut mereu ca realizatorii să își prezinte și mai apoi să își discute în în fața publicului.

Atelierele de măiestrie vor fi susținute de Ovidiu Gyarmath, director de imagine, nominalizat la premiile „Gopo” pentru cea mai bună imagine, regizorul de film documentar, Copel Moscu, Charles Fletcher și Laura Baron.

Formația „Țapinarii” va susține un concert în seara zilei de 28 August în Cetatea Medievală din Târgu-Mureș.

Festivalul este organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Mureș și susținut de Primăria Municipiului Tîrgu Mureș și Primăria Sângeorgiu de Mureș.

Vlad Todoran

The post Film, muzică, teatru și jurnalism, la SIMFEST Tg.Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Film, muzică, teatru și jurnalism, la SIMFEST Tg.Mureș

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.