Eveniment

„Motivarea angajaților”, noul subiect la Evolution Meetings

LEE România organizează joi, 3 octombrie de la ora 8:30, cu sprijinul Co Place evenimentul Evolution Meetings.

„Performanța crește prin oameni” este motto-ul acestei ediții în care sunteți invitați să luați micul dejun și să descoperiți căi pentru a crește performanța prin intermediul oamenilor, iar tema care va fi abordată este motivarea angajaților.

„Provocarile fac parte din rutina cotidiană a antreprenorilor, așadar am inițiat aceste întâlniri din convingerea că soluția eficientă de depășire a acestora este la „distanță de o persoană”. Una care a reușit să obțină rezultate satisfacătoare în exact acea arie care pe noi ne provoacă într-un anumit moment. Așadar am creat un context pentru a reuni antreprenori și manageri din domenii cât mai diverse, cu scopul de a împărtăși informații valoroase pe care să le aplicăm pentru consolidarea afacerilor noastre”, au transmis membrii echipei LEE România.

Evenimentul va avea loc la sediul Co Place de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 171, Târgu Mureș și este adresat antreprenorilor, managerilor de echipe, team leaderilor, supervizorilor și responsabililor de HR.

Înscrierile se pot face pe www.leadingourevolution.com/evolution-meetings.

Post-ul „Motivarea angajaților”, noul subiect la Evolution Meetings apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: „Motivarea angajaților”, noul subiect la Evolution Meetings

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button