Eveniment

Mures Archery eXtreme la Platoul Cornești

În 24 august, Platoul Cornești va găzdui concursul de tras cu arcul Mures Archery eXtreme organizat de Șoimii de Mureș.

Acesta este un concurs de rezistență pentru arcași cu un număr de ținte semnificativ mai mare decât alte concursuri de tir cu arcul. Concursul se desfășoară în pădure pe un teren variat în apropierea Grădinii Zoologice din Târgu Mureș, pe ținte Field WA, animale 2D și animale 3D poziționate la distanțe între 10 și 60 de metri. Va fi o rundă cu distanțe necunoscute.

Echipele vor fi formate din doi arcași, unul cu echipament tradițional fără sistem de ochire, crosă de lemn, fără suport de săgeată și priză pe coardă atinge nockul și unul cu sistem de ochire, recurve sau compound. Echipele mai pot fi formate și din doi arcași din divizia barebow. Nu se face diferență de sex sau vârstă și va fi doar un podium.

Premiile sunt cele clasice. „După cum v-ați obișnuit de la edițiile precedente, premiul cel mare va fi câte un cuțit custom care vor fi înmânate fiecărui membru al echipei căștigătoare”, au transmis organizatorii.

Dacă se adună peste 25 de echipe, se va face un concurs separat la finalul rundelor cu premiu surpriză, acesta constând într-o săgeată trasă la distanță mare (40-50 m).

Post-ul Mures Archery eXtreme la Platoul Cornești apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Mures Archery eXtreme la Platoul Cornești

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button