Eveniment

Road to AWAKE – modalități de acces la festival

#AWAKE3 se apropie rapid și, odată cu acesta, reîntâlnirea pe domeniul Teleki pentru încă o ediție a festivalului boutique unde muzica, arta și entertainmentul se unesc într-un mix eclectic de experiențe. Dar, pentru a ajunge la aceste momente de neuitat, mijlocul de transport către festival este o alegere pe care trebuie s-o faceți cât mai curând.

Energizing Party BUS

Se pornește din București cu opriri în Ploiești, Brașov și Sibiu. Distracția este inclusă: muzică, prieteni și insta-momente de share-uit online. Biletele sunt disponibile pe tickets.awakefestival.ro, cu opțiuni multiple, inclusiv pentru cei care și-au luat deja abonamentul la #AWAKE3.

Program

Plecarea spre AWAKE va avea loc în 15 august, orele 8.00-9.00, de la ROMPETROL Mihai Bravu (Șos. Mihai Bravu nr. 473-483, sector 3, 030314, București).
Întoarcerea de la AWAKE va avea loc în 18 august, între orele 15.00-18.00, având punct de întâlnire intrarea principală în festival.

Energizing Party BUS este un proiect susținut de Rompetrol.

Organizatorii pun la dispoziție autobuze speciale Târgu-Mureș- Gornești, care vor funcționa după următorul program: joi, între orele 15.00 – 04.00, vineri, între orele 15.00 – 04.00, sâmbătă, între orele 15.00-04.00 și duminică, între orele 9.00 – 18.00

Punctul de plecare va fi comunicat în curând.

Tren
Programul trenurilor Târgu-Mureș – Gornești poate fi accesat pe infofer.ro, iar călătoria cu trenul durează aproximativ 25 de minute.

Ride2AWAKE

În parteneriat cu Fundația Comunitară Mureș, organizatorii AWAKE încurajează transportul alternativ spre festival. #Ride2AWAKE va fi un traseu cu bicicleta pe ruta Târgu-Mureș – Gornești pe malul Mureșului, o călătorie pitorească departe de trafic și aglomerație.

Ne vedem la #AWAKE3!

Post-ul Road to AWAKE – modalități de acces la festival apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Road to AWAKE – modalități de acces la festival

Credit autor: Andrei Vornicu.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button