Eveniment

Turneu de Counter-Strike la Cyclops Gaming Arena

Cyclops Gaming Arena orgazinează în 10 august un turneu de Counter-Strike Global Offensive, care va fi ținut în incintă, pe strada Nicolae Iorga nr. 2, Târgu Mureș. Turneul va consta în mai multe meciuri 1 versus 1, fiecare format din 16 runde a câte un minut. În urma fiecărui meci, jucătorul câștigător va avansa mai departe și va fi grupat cu alt jucător care a câștigat meciul precedent. Participanții pot să își aducă propriile periferice pentru calculator, dacă nu doresc să le folosească pe cele furnizate.

De asemenea, cei care nu au propriul cont de Steam cu jocul achiziționat, pot să folosească unul furnizat de către organizatori. Premiul 1 constă într-o tastatură high-end de la Marvo, locul 2 va primi 10 ore de gratuitate la Cyclops Gaming Arena, iar locul 3 va primi 5 ore de gratuitate. La înscriere se percepe o taxă de 25 de lei, care poate fi achitată în incintă până la data evenimentului. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina de Facebook a Cyclops Gaming Arena sau apelați la 0749 824 899

Post-ul Turneu de Counter-Strike la Cyclops Gaming Arena apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Turneu de Counter-Strike la Cyclops Gaming Arena

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button