Eveniment

UPDATE: Neacordarea de prioritate este cauza probabilă a producerii accidentului de la Corund

UPDATE  ora 11,50

Acesta s-a produs în această dimineață, pe DN 13A, și în urma lui au rezultat 4 victime, din care 2 în stare mai gravă, una fiind încarcerată.

Potrivit IPJ Harghita, accidentul s-a produs între o mașină de instructaj auto, în care se aflau 2 cursanti și instructorul, la volan fiind un cursant, și o alta în care se afla o femeie.

Cele 4 victime au fost preluate de echipajele medicale SMURD și SAJ, fiind transportate la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc.

Instructorul a fost rănit mai grav și prezintă traumatism cranio-cerebral și posibil fractură de bazin, motiv pentru care a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Mureș.

Bianca Tomuț

….

Un grav accident rutier s-a produs, în această dimineață, pe DN 13A în zona localității harghitene Corund.

Potrivit unui comunicat al ISU Harghita, în urma accidentului au rezultat 4 victime, dintre care două sunt în stare mai gravă, una fiind încarcerată.

Cele 4 victime au fost preluate de echipajele medicale SMURD și SAJ, fiind transportate la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc.

Una dintre victime a fost rănită mai grav și prezintă traumatism cranio-cerebral și posibil fractură de bazin, motiv pentru care va fi transportată cu elicopterul la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Mureș.

Sorin Șchiopu

The post UPDATE: Neacordarea de prioritate este cauza probabilă a producerii accidentului de la Corund appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: UPDATE: Neacordarea de prioritate este cauza probabilă a producerii accidentului de la Corund

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button