Învățământ

Concurs UMFST: Cea mai bună lucrare cu tematică militară prezentată într-o sesiune de comunicări științifice a studenților din universități de medicină și farmacie.

În contextul împlinirii a 15 ani de la aderarea României la NATO şi 70 de ani de la înfiinţarea Organizaţiei Nord-Atlantice, Ministerul Apărării Naţionale, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe şi cu Ministerul Educaţiei Naţionale, sub umbrela campaniei de informare publică „#WeAreNATO”, a lansat campania „România – 15 ani în NATO. 70 de ani de la înfiinţarea Organizaţiei Nord-Atlantice”, anunță blogul UMFST.

Din această campanie face parte și concursul „Cea mai bună lucrare cu tematică militară prezentată într-o sesiune de comunicări științifice a studenților din universități de medicină și farmacie”. Competiția reprezintă o provocare adresată studenților din aceste instituții de învățământ care au participat cu o lucrare înscrisă la o sesiune de comunicări științifice cu tematică din domeniul medical militar.

Organizatorii acestui concurs sunt Ministerul Apărării Naționale, prin Institutul Medico-Militar, împreună cu Ministerul Educației Naționale, prin Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș.

Participanții sunt invitați să-și trimită lucrările până la data de 31 august 2019, ora 16.00, la adresa de e-mail: nato.15ro@umfst.ro. Un student poate înscrie o singură lucrare și poate primi un singur premiu.

Juriul competiției, format din cadre didactice din instituțiile organizatoare, va evalua lucrările în perioada 1 – 30 septembrie 2019 și va întocmi clasamentul competiției pe baza punctajului obținut. Vor fi acordate un premiu I, un premiu II și un premiu III.

Câștigătorii vor fi anunțați în data de 10 octombrie 2019 prin publicare pe site-urile: www.mapn.ro  și www.umfst.ro.  Premierea câștigătorilor se va face în cadrul unei festivități organizate în data de 25 octombrie 2019, la Cercul Militar Național, cu ocazia Zilei Armate Române.

Post-ul Concurs UMFST: Cea mai bună lucrare cu tematică militară prezentată într-o sesiune de comunicări științifice a studenților din universități de medicină și farmacie. apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Concurs UMFST: Cea mai bună lucrare cu tematică militară prezentată într-o sesiune de comunicări științifice a studenților din universități de medicină și farmacie.

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button