Învățământ

Cursuri acreditate de cosmetician la Târgu Mureș

Metropolitan Beauty Academy organizează în Târgu Mureș, începând cu data de 17 iulie cursuri de calificare în meseria de cosmetician. Durata cursului este de 4 sau de 6 luni în funcție de nivelul informațional pe care doriți să-l accesați.

Prețul pentru programul de 4 luni este de 2.000 de lei și se poate eșalona pe maximum 5 tranșe a câte 400 de lei fiecare.

Pentru programul de 6 luni, prețul este de 2.800 de lei și se poate eșalona pe maximum 7 tranșe egale de 400 de lei fiecare. În acest preț sunt incluse toate materialele consumabile, ustensilele de lucru și manualul de curs.

Pentru fiecare persoană adusă în cadrul cursurilor, organizatorii oferă un discount de 5 %.

Certificatele obținute la finalul cursului sunt eliberate de Ministerul Muncii și Ministerul Educatiei și sunt recunoscute atât în țară, cât și în străinătate.

Pentru mai multe detalii, trimiteți un e-mail pe metropolitan@curs-calificare.ro sau sunați la numărul de telefon 0753 192 525.

Post-ul Cursuri acreditate de cosmetician la Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Cursuri acreditate de cosmetician la Târgu Mureș

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button