Învățământ

Înscrieri la o expediţie speologică

Ministerul Tineretului și Sportului derulează, în perioada 28-30 iunie, prin Casa de Cultură a Studenţilor din Târgu-Mureş, în colaborare cu Asociaţia Speologică Geoda, expediţia speologică „Speo Fascination”, în cadrul extrem de pitoresc al localităţii Cioclovina.

“Lectorii acestei expediţii vor fi Marius Cigher și Cristian Oltean. Obiective carstice: dolinele de pe Platoul Triscioare, valea dolinară Cioclovina, depresiunea de contact carstic Ponorici, Avenul Ponorici, Peștera Ponorici, lapiezurile din versantul drept al Depresiunii Ponorici. Obiective antropice: viaductul roman, drumul roman, zidul dacic”, au transmis organizatorii, prin intermediul unui comunicat de presă. Înscrierea şi participarea sunt gratuite, iar prioritate vor avea cei care au urmat Cursul de Inițiere în Speologie și studenții interesați de mediul speleal. Expediția se adresează studenților și tinerilor cu vârsta peste 18 ani. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0743-103.167 sau 0265-216.066, precum şi la adresele de e-mail cighermarius@yahoo.com sau ccs.targumures@mts.ro.

(Redacţia)

Post-ul Înscrieri la o expediţie speologică apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Înscrieri la o expediţie speologică

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button