Învățământ

Reprezentanţi noi în Consiliul de Administraţie al Liceului Tehnologic nr. 1 din Luduş

Regulamentul-Cadru de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar,aprobat prin Ordinul nr. 5079 din 2016 și Ordinul nr. 4619/2014 pentru aprobarea Metodologiei cadru de organizare și funcționare a Consiliilor de Administrație prevede ca Legislativul local să își desemneze membri în Consiliul de Administrație a școlilor din subordine.

Printr-o adresă trimisă Consiliului Local Luduș, directorul Liceului Tehnologic nr. 1, Claudiu-Corneliu Ciucă a solicitat desemnarea a doi reprezentanți ai Consiliului Local care vor face parte din Consiliul de Administrație al Liceului în anul școlar 2019-2020.

În ședința ordinară a Consiliului Local, proiectul de hotărâre inițiat de primarul Cristian Moldovan și avizat de Eugenia Giurgea, secretara orașului, a fost aprobat de plen după ce consilierul local Gelu Puia i-a propus pe consilierii locali Ioan Rad și Laurean Vlad Covaci să facă parte din Consiliul de Administrație al Liceului Tehnologic nr. 1 Luduș.

Ioan A. BORGOVAN

 

Post-ul Reprezentanţi noi în Consiliul de Administraţie al Liceului Tehnologic nr. 1 din Luduş apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Reprezentanţi noi în Consiliul de Administraţie al Liceului Tehnologic nr. 1 din Luduş

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button