Învățământ

Universitatea de Arte Târgu Mureș angajează

Universitatea de Arte Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante de auditor public intern, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs, candidații au nevoie de studii superioare economice, aviz favorabil al Serviciului Audit Public Intern din cadrul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice conform ordinului MENCT nr. 5281/2003 pentru aprobarea Normelor Metodologice privind organizarea și exercitarea activității de audit public intern în unitățile aflate în subordinea sau coordonarea Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, o vechime în specialitatea studiilor de minimum 3 ani, cunoașterea legislației și a normelor specifice activității de audit intern, inclusiv codul privind conduita etică a acestuia și cunoștințe de operare pe calculator (Word, Excel). Efectuarea unor specializări în domeniul postului constituie un avantaj.

Dosarele de concurs se pot depune până în 16 iulie.

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0265 266 281, prin e-mail la uat@uat.ro sau pe site-ul www.uat.ro.

Post-ul Universitatea de Arte Târgu Mureș angajează apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Universitatea de Arte Târgu Mureș angajează

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button