Justiție

Audieri la Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie a ambasadorului României în USA, George Maior, fost şef al SRI

Ambasadorul României în Statele Unite, George Maior, fost şef al SRI, s-a prezentat azi la Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie pentru audieri în dosarul în care fostul procuror şef al DNA, Laura Codruţa Kövesi are calitatea de inculpat.

Ea este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă în chestiunea extrădării lui Nicolae Popa din Indonezia, condamnat în dosarul prăbuşirii FNI.

Fostul şef al SRI, George Maior, a declarat că a fost chemat la audieri în calitate de martor, iar SRI şi-a făcut datoria în cazul respectiv.

În acest dosar, au mai fost audiaţi fostul ministru de interne Gabriel Oprea şi fostul prim-adjunct al Serviciului Român de Informaţii, Florian Coldea, ambii în calitate de martor.

The post Audieri la Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie a ambasadorului României în USA, George Maior, fost şef al SRI appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Audieri la Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie a ambasadorului României în USA, George Maior, fost şef al SRI

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button